Magamról

2004 óta dolgozom pszichológusként; s ez idő alatt a legkülönfélébb problémákkal küzdő felnőttekkel és nupurakep_2_kicsi_0gyermekekkel volt szerencsém együtt dolgozni.
Az évek során egyre jobban kezdett vonzani az alternatív medicina és a természetgyógyászat, amelynek hatékonyságát a saját életemben is megtapasztaltam. E módszerek hatékonyan egészítik ki mind a fizikai, mind pedig a mentális egyensúlyvesztés klasszikus orvosi és pszichológiai kezelését azzal, hogy meggyorsítják a gyógyulás folyamatát.

A kezeléseknél/ pszichológiai tanácsadásnál a klasszikus pszichológiai elvek megtartása mellett alternatív természetgyógyászati módszereket is alkalmazok (fülakupunktúra, moxaterápia, pulzus- és nyelvdiagnosztika, védikus pszichológia, EFT, meditáció, relaxáció, Bach-virágterápia), hogy mindenki a lehető legjobbat hozza ki önmagából, és teljes, örömteli életet élhessen.

Fontosnak tartom a problémák valódi okának felderítését is, hiszen enélkül aligha lehetséges tartós gyógyulás. A fizikai, lelki és a szellemi egyensúly helyreállításában és fenntartásában szeretnék segíteni; illetve mélyen hiszek benne, hogy mindenki képes saját magát meggyógyítani.

Rendelési időmben bárkit szívesen látok, akitől nem áll távol, hogy életvezetési illetve pszichológiai nehézségeit holisztikus úton is megvizsgáljuk.

Szabadidőmben családommal kirándulok, gyermekeimmel játszom, olvasok, meditálok… Imádok utazni és a vegetáriánus (reform) konyhaművészet nagy rajongója vagyok. A védikus pszichológia tanításait saját életemben is igyekszem alkalmazni. Pszichológiai és természetgyógyászati tudásomat folyamatosan fejlesztem, hogy a leghatékonyabb módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Részletes szakmai önéletrajzom itt található.