Párkapcsolati és házassági tanácsadás

pár

A statisztikák szerint ma Magyarországon minden második házasság válással végződik, holott ennek nem feltétlenül kellene így lennie…. A párkapcsolatunk minősége az életünknek több területére is befolyással van (egészség, gyermeknevelés, munka, anyagi helyzet, stb.); ezért is fontos a felmerülő problémák szakszerű orvoslása. Miért érdemes hozzám fordulnia? Képzett párkapcsolati tanácsadóként segítek megromlott párkapcsolatát illetve házasságát új alapokra helyezni, a kölcsönös vagy egyoldalú érzelmi sérülésekre történő összpontosítás helyett a szeretetteljes megoldás irányába utat mutatni, és végül teljesen új, működő mintát adni ahhoz, hogy kapcsolata szilárd, kiegyensúlyozott és örömteli legyen. Mikor érdemes felkeresnie? Minden esetben, dia6

  • amikor elhidegült a partnerétől
  • ha megsérült az önök közötti bizalom,
  • ha valamelyikük  hűtlenné vált,
  • ha sokat veszekednek, ha felmerült a válás gondolata, vagy
  • ha a sok-sok együtttöltött év után egyszerűen csak egy teljes körű „tatarozást” szeretnének a házasságuk megerősítése és gazdagítása érdekében.

Párkapcsolati tanácsadóként az a tapasztalatom, hogy nem érdemes megvárni, amíg már “ég a ház”. Ha a problémák már időben tudatosítva és kezelve vannak, a kapcsolat újjáépíthető. Ahogy azt az alábbi visszajelzések is bizonyítják:

" Nagyon jó döntés volt, hogy rászántunk magunkat a párterápiára. Rengeteg információt kaptunk és nagyon sok dolog kiderült. Új távlatok nyíltak meg előttünk. Külön köszönet a jó hangulatért, a személyes példákért; sose hittem volna, hogy párterápián lehet ennyit nevetni! Nagyon köszönjük!

T.P és felesége

"Kedves Nóri! Mi elsősorban azért akartuk ezt a tanácsadást, mivel nem akarunk úgy járni, mint környezetünkben annyian, hogy egy idő után megromlik a házasságuk....Mindent meg akarunk tenni azért, hogy ez ne következzen be. Az ülés alatt kiderültek olyan igények is, ami 11 év házasság után is újdonság volt mindkettőnknek. A veszekedés ábrázolás szuper volt, legközelebb már nem fognak ennyire elfajulni a dolgok! Köszönet a sok információért, és a gyenge pontok feltérképezéséért; most már tudjuk, hogy mire kell jobban odafigyelnünk. Nagyon elégedettek vagyunk!"

H. G. és felesége