Pszichológiai tanácsadás

termgyogy1

 

Szeretettel várom pszichológiai  tanácsadásomon, ahol többek között a következő problémákra nyújtok hatékony segítséget:

 

 

 • Életvezetési nehézségek esetén (amikor egy-egy életterületen problémák támadnak)pszichologiai_tanacsadas_2_0
 • Függőségek leküzdésben
 • Hangulatzavarok megszüntetésében (pl. depresszió)
 • Szorongásos zavarok (pl. pánikbetegség) megjelenésénél
 • Testsúlyproblémák esetén
 • Fizikai fájdalmak feloldásában
 • Alvászavarok jelentkezésekor
 • Gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségeknél, stb.

A hagyományos pszichológiai kezelés mellett holisztikus, természetgyógyászatban alkalmazott módszereket is használok, a testi-lelki egyensúly hatékonyabb és gyorsabb visszaállítása érdekében.

A személyiség feltérképezésére szolgáló pszichológiai tesztek (Rorschach, TAT, MMPI, enneagram tesztek, Taraczközi rajztesztek) és a klasszikus pszichoterápiás elemek alkalmazásán túl, egyéni igény és probléma esetén az alábbi módszereket alkalmazom:

 • – fülakupunktúra
 • – mély relaxációval összekötött regressziós analízis
 • – EFT
 • – vizualizációs technikák
 • – táplálkozásterápia
 • – autogén tréning
 • – jóga- és légzésterápia
 • – Bach-virágterápia

Ha kíváncsi néhány kliensem tapasztalatára a pszichológiai tanácsadással kapcsolatban, akkor itt olvashat néhány visszajelzést:

„20 éve folyamatosan szedtem antidepresszánst; amit végre abba tudtam hagyni. 2 hónap szünet után már éreztem magamon újra a tüneteket, elsősorban az ingerlékenységet, hogy a robbanás szélén állok. Ekkor kaptam fülakupunktúrás kezelést; ami csodálatosan hatott; a környezetem is észrevette a pozitív változást. Sokkal jobban tűröm a stresszhelyzeteket, amiben a határidős munkáim miatt folyamatosan részem van. Azóta is antidepresszáns nélkül sikerül tartanom a kiegyensúlyozott lelkiállapotom. Hálás köszönettel: Dr. B.P. 65 éves”

"Hosszú hónapok óta tartó alvászavarral (mély, kusza álmokkal, a másnapra erősen kiható horrorisztikus álomképekkel) és az ezt követő kimerültséggel és feszültséggel küzdöttem. Már az első fülakupunktúrás kezelés után oldottabb és nyugodtabb voltam. Az éjjeleket kevésbé mélyen aludtam át, de sokkal pihentetőbb volt a hatás. 2-3 kezelés után az álmok szinte teljesen megszűntek, másnapi lenyomatuk halványabb, elengedésük gyorsabb lett. Az érzelmi kopogtatós módszer is nagyon jó "gyógymód" lesz más problémámra is, amit a hosszú évek alatt beidegződött rossz szokásom okoz. Nagyon köszönöm a segítséget!"

Cs. D.

"Felnőtt gyermekeim biztatására fordultam Bárdi Nóra pszichológushoz; többszöri mozgásszervi műtétek utáni depressziós tüneteimmel. Már az első találkozás után békésebb, nyugodtabb lettem. A negyedik találkozás jelentős érzelmi, gondolati változást hozott. Folytatni szeretném az őszinte, gyógyító beszélgetéseket, gondolati terápiát és az akupunktúrát. Köszönöm!"

Fné K.L.

"Mindig nagyon szerettem aludni és el sem tudtam képzelni, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor nem tudom kipihenni magam, amikor nem lesz nyugodt az álmom és egész éjjel csak pörög az agyam. Több hónapos nem (pihentető) alvás után, amikor már éreztem magamon, hogy mennyire elfogytak a tartalékaim és egyre türelmetlenebb vagyok minden helyzetben, éreztem, hogy egyedül nem tudom megoldani a helyzetet. Ekkor jött a fülakupunktúrás kezelés és a beszélgetések. …már az első „bökések” hoztak változást! A tartós tűk nagyon beváltak, sokkal nyugodtabb lettem ÉS tudok aludni! Amióta járok hozzád, egyre energikusabb és nyugodtabb vagyok, sokkal jobban alszom, könnyebben kapcsolok ki. Nagyon köszönöm a sok kedves szót, az odafigyelést, hálás vagyok a segítségért, a sok jó változásért, hogy visszakaphatom a korábbi pörgős, energikus életem! Köszönöm!"

Sch. N.

" Túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltozott az életem, amióta járok hozzád. A régi sérelmeim- ami miatt az új munkahelyi pozíciómat is félve tudtam betölteni - már  csak múlt időben léteznek, és hála Istennek nincsenek többé hatással az életemre. Az itt tanult technikákat mindennap alkalmazom, és nagyon hatékonynak találom őket. A környezetemben többen is észrevették, hogy sokkal jobb passzban vagyok. Nagyon jó szívvel ajánlottalak már több ismerősömnek is."   (P. T. 40 éves)

33 ötlet a
depresszió leküzdéséhez.
Töltse le ingyenesen!

Név:*
e-mail cím:*
Teljes név:*