Termékenységi tanácsadás

baba

Termékenységi tanácsadásom fő jellemzője, hogy elsősorban magát az EMBERT/PÁRT tartom szem előtt, és nem (csak) a betegséget/problémát. A tanácsadás nem helyettesíti az orvosi beavatkozásokat, csupán kiegészíti, azonban a termékenységi problémák – szervi és nem szervi eredetűek egyaránt- a tapasztalatok szerint eredményesen kezelhetők természetes úton is. A pszichoterápiás támogatás tovább növeli a kezelések hatásfokát. A termékenységi tanácsadásom amelyet egyéni konzultációk mellett hétvégi, csoportos workshop, illetve tanfolyam formájában is tartok, az alábbi témákat tárgyalja részletesen mind elméleti, mind pedig gyakorlati szempontból:

  • – saját testünk üzeneteinek megértése
  • – termékenységi nehézségek okainak megértése a kínai meridián diagnosztika alapján (speciális meridián teszt kitöltése alapján mindenki reális képet kap majd testi működéséről)
  • – egyénre szabott életmódprogram megismerése a meridián diagnosztika alapjántermekenyseg – a táplálkozás különleges szerepe a termékenység visszaállításában és fenntartásában
  • – termékenységet fokozó jóga-ászanák, és gyakorlatok bemutatása
  • – ájurvédikus termékenység-növelő nőgyógyászati masszázs ismertetése és bemutatása
  • – ősi ájurvédikus méhtisztító pakolás ismertetése, és bemutatása
  • – a különböző termékenységi problémákra szolgáló akupresszúrás kezelés ismertetése
  • – gyógynövények szerepe a termékenységben
  • – spirituális megközelítés
  • – relaxáció/meditáció

A workshopot kiegészíti/illetve egyéni igény esetén kiegészítheti személyre szabott pszichoterápiás és természetgyógyászati tanácsadás, amíg ezek az egyéni konzultációknak természetesen részei. Saját személyes történetem itt olvasható.

További visszajelzések:

" Termékenységi tanácsadásra jöttem Nórához, 6 év sikertelen várakozás, és 3 lombik után. Már az első alkalommal nagyon jól éreztem magam nála. Tudván, hogy hasonló cipőben jártunk, akármit mondtam, láttam rajta, hogy nem csak "feldolgozza", hanem át is érzi. A szemében nem csak egy betegség voltam, amit el kell tüntetni, hanem egy egyedi ember, egyedi problémákkal és egyedi megoldásmódot igényelve. Ezt maximálisan meg is kaptam, a további alkalmak során is. A javaslatait meg tudtam vitatni vele, tényleg azt választottuk ki, ami nekem úgy érzem lelkileg is elfogadható. Ami nem illett az én saját ideológiámba, elvetettük, és ő ezt elfogadta és másikat ajánlott helyette, támogatott. Jelenleg boldog kismamaként búcsúzom. Köszönök szépen mindent!!!!"

B. A.

"A neten olvastam Nóráról, hogy hasonló cipőben járt, mint én...gondoltam, hogy nekem is tud majd segíteni, és így is lett. Nyugtató mondatai, gondolatai már az első alkalommal helyretettek.  Az első alkalom után volt egy mondata, ami annyira megnyugtató és biztató volt számomra, hogy hazafelé végig erre gondoltam. A mondat az volt, hogy ő nem látja akadályát annak, hogy nekünk természetes úton gyerekünk legyen. Nagyon nehéz éveken, és 3 sikertelen inszemináción vagyunk túl. El sem hiszem, hogy természetes úton fogant a babánk!!! Az EFT-technika is nagyon hasznos volt, nem ugyanaz az ember vagyok, aki először belépett a rendelő ajtaján. Köszönöm, hogy visszaadtad a reményt!"

(B. K.)

"Szia Nóri!

Nagyon boldogok vagyunk, ma reggel az ultrahangos vizsgálaton végre hallhattuk a Baba szívverését! :) :)

Szeretném megköszönni Neked a sok jótanácsot, amivel mind testileg, mind pedig lelkileg segítettél, hogy sikerüljön teherbe esnem. :)

Amit tudtam igyekeztem a javasolt étrendből beépíteni a mindennapokba. Igyekszem figyelni arra is, hogy nyugodt legyek és ellazult.

(tovább…)

"Kedves Nóri!

Először is boldog új évet kívánok Neked! A mi boldog 2016-unkról a kezemben tartott pozitív terhességi teszt és egy - még fiatal - 8 hetes terhesség kellően gondoskodott, óriási az öröm, boldogság! :)))

Ezúton is hálával, köszönettel tartozunk Neked!

Szeretném röviden megosztani hölgytársaimmal, a problémákkal küzdő pároknak, hihetetlen sikertörténetemet: (tovább…)

"Kedves Nóra ! 

Ahogy megígértem jelentkezem. 
Február 29-én megtörtént a lombik babák beültetése.
A punctio során 16 petesejtet nyertek, ebből 13 megtermékenyült és mind a 13 osztódott is és beültetésre alkalmas lett. 2 picurkát kaptam vissza, 8at lefagyasztattunk és 3at felajánlottunk adományozásra. 
Ma volt  a vérvételem, 2800!!! a HCG szintem. :-) Pénteken megyek ultrahangra akkor többet fogok tudni. De már most nagyon örülök. Remélem így is marad és egy egészséges ikerpár anyukája lehetek hamarosan...
Köszönöm a sok segítséget." (E. P.)

"3 és fél éve szeretnénk kisbabát. Mindig is nagy családra vágytunk a férjemmel, a gyermekvállalás számunkra annyira természetes és magától értetődő vágy volt, nem tudtuk elképzelni, elfogadni, hogy az élet eme csodája ne adasson meg nekünk.Fél év sikertelen próbálkozás után elmentünk kivizsgálásra, melynek eredményei alapján az orvosok lombikprogramot javasoltak.

(tovább…)

"Kedves Nóri!
Szeretném megosztani veled a nagy örömünket! Pont egy hete közölték velünk a jó hírt,hogy kismama vagyok.Hétfőn volt az első ultrahang,ahol már lehetett látni a petezsákot is.Egy hét múlva pedig már szívhang is lesz ha az égiek is úgy akarják :-)
Köszönöm amit értünk tettél,nélküled biztos nem itt tartanánk! (tovább…)

"Szia Nóri! Ne haragudj, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem mertem korábban... :-). Viszont most már nyugodtan, és végtelenül boldogan merem leírni, hogy 13 hetes kismama vagyok. Minden rendben van, egy baba sikeresen megfogant. Szépen fejlődik, a mai genetikai ultrahang és teszt is minden rendben talált :-). Nagyon- nagyon köszönöm a segítségedet, nagyon sokat jelentett :-)....."  (K. T.)