Természetgyógyászati tanácsadás

lepkes

Természetgyógyászati kezeléseim a Hagyományos Kínai Orvoslás szellemében zajlanak.  Az állapotfelmérés a klasszikus nyelv- és pulzusdiagnosztikán kívül, a MeriDiM digitális mérőműszerrel történik. (A MeriDiM egy nemzetközileg elismert fülakupunktúrás állapotfelmérő műszer, amely a a 12 fő meridián aktuális állapotáról ad pontos és hiteles eredményt.) Fülakupunktúrás addiktológusként elsősorban fülakupunktúrát, elektroakupunktúrát és moxaterápiát alkalmazok. A fülakupunktúra egyszerre hat fizikai, lelki és energetikai síkon, rendkívül látványos és gyors állapotjavulás érhető el a segítségével. Oldja a testi-lelki feszültségeket, fájdalomcsillapító hatású és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A kezelések nem helyettesítik, hanem kiegészítik az egyéb orvosi kezeléseket.   A fülakupunktúra egyaránt sikeresen használható:dia4

  • fizikai fájdalmak kiküszöbölésénél
  • egyéb szervi megbetegedéseknél
  • mentális-érzelmi problémák esetén is (depresszió, pánikbetegség, szorongás)
  • alvászavarnál
  • szenvedélybetegségek, függőségek (alkohol, drog, gyógyszer, édesség, Internet, vásárlási-szenvedély, stb.) esetén

Az alábbi konkrét esetekben is eredményesnek bizonyult moxaterápiával kombinálva:

  • éjszakai ágybavizelés gyermekeknél (enuresis nocturna)
  • fülzúgás
  • szénanátha, allergia
  • gyermekkori asztma
  • megfázás, köhögés (gyermekeknél is)

Visszajelzésekről itt olvashat:

„A jobb lábamban iszonyatos fájdalom volt egészen a bokámtól a csípőmig. Miután a tűket a fülembe tették a második napon megszűntek ezek a borzalmas fájdalmak. Köszönet érte!”

(G.Iné  65 éves)

„Kedves Nóri!

Sosem gondoltam, hogy amikor azt mondtad, majd "megbököm a füled" megoldja egy csapásra a problémámat. Régóta küszködöm a gyomrommal, vagy/és epémmel, ami abban nyilvánult meg, hogy bizonyos ételeket nehezen és fájdalmasan tudtam megemészteni. Amikor a nagy kedvencem, a  paradicsom is beállt e sorba, nem tudtam tétlenül nézni. Főként, hogy azt már gyakorlatilag be sem vette a gyomrom, legalábbis hosszú távra nem...de ezt nem részletezem most. A lényeg, hogy, miután megbökted a gyomor és epehólyag pontokat a fülemben, néhány nap után teszteltem minden kritikus ételt. Működik, működik, működik! Nagyon hálás vagyok érte, ezer köszönet Neked!”

(Dr. T.J. 36 éves)

„Kb. fél éve tapasztaltam a fülemben levő zúgást. Egy időben zajlott egy felső légúti fertőzés, azt gondoltam a két dolog összefügg. A fül –orr-gégész megvizsgált a több hete tartó rekedt hang miatt megtükrözött, és antibiotikum szedését javasolta. A zúgás nem szűnt meg, egyre kellemetlenebb lett, mintha egy „transzformátor” súgna-zúgna folyamatosan a fülemben. Az első vizsgálat egy hallásvizsgálat volt, ahol nem állapítottak meg hallásromlást, az értékek normál tartományban voltak. Az ünnepek miatt eltolódott a további vizsgálódás, ellenben történt 2 alkalommal fülakupunktúrás kezelés. A második után, miután a terapeuta kiszedte a tűket, csend lett. Megszűnt a fülzúgásom!!!! Köszönöm! Nagyon boldog vagyok!” 

(SZ. V. 62 éves)

Kedves Nóri! A fülakupunktúrás kezeléseket követően határozottan jobban érzem magam. Már háromszor voltam nálad, s mindannyiszor épp betegség előtt álltam, amit mindegyik alkalommal megállított. Azóta jobban alszom, nem pörög annyit az agyam, könnyebben pihenek. Energiával is jobban el vagyok látva. Nekem tehát nagyon bejött, főleg a tartós tűk, amiket két nap után már észre sem vesz az ember, hogy szépen teszik a dolgukat a fülben.köszönöm szépen!!! Nekem ez a rég óta tartó alvás és erőnléti problémám látszik megoldódni!”

(SZ.K. 35 éves)

"Mi a hiperaktív kisfiúnk alternatív kezelése miatt fordultunk Bárdi Nóra pszichológushoz. Az alábbiakat tapasztaltuk: nagyon barátságos a légkör, nyitottsággal fordul minden probléma felé. Célirányos kérdésekkel, gyorsan és hatékonyan felméri a helyzetet és bőségesen hagy időt elmondani a helyzettel kapcsolatos információkat. Sosem éreztük, hogy futószalagon kezelné a klienseket, pedig mindig voltak előttünk-utánunk is. A fülakupunktúra mint terápiás módszer gyorsan, hatékonyan segített, a fiúnk sokkal nyugodtabb lett a kezelés hatására. Úgy gondolom, hogy ez valóban segítő tevékenység; és helyzetbe is hozza a klienst, hogy lelkileg, szellemileg és testileg valóban összhangban legyen, és könnyebb legyen az élete. Köszönjük szépen!"

K.L.

"Mi a 7 éves fiam éjszakai bepisilése miatt fordultunk Bárdi Nórához. Nem vártunk csodát (sok helyen voltunk a problémánkkal), de azt hiszem ő azt tett velünk :-)! Szedtünk már gyógyszert, kaptunk orrsprayt, de minden csak addig hatott, amíg használtuk. Nóra az elmondásaink alapján és az állapotfelmérés után hamar kiderítette a baj okát, aminek nagyon örültem, mert eddig csak általánosan mondták, hogy mi okozhatja ezt. Majd a fülakupunktúra , moxázás és étrendváltozás meghozta az eredményt, és egyre több a száraz éjszakánk :-)! Nagyon köszönjük a személyességét és a sok-sok ránk szánt időt!"

Sz. Lné

"Minden nyaram azzal  a rettegéssel telik, vajon melyik nap kezdődik a szokásos allergiás tüsszögő és szemkaparó rohamsorozat. Hiába  a böjt és a legjobb gyógyszerek; idén már semmi nem hatott. Ekkor hallottam róla, hogy moxázással és fülakupunktúrás kezeléssel esetleg csökkenthetők a tünetek. A kezelés első 1-2 hetében vajmi keveset javult a helyzet, aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, milyen sokan szenvednek körülöttem allergiás tünetektől; míg én csak élek, mint Marci Hevesen- teljesen tünetmentesen. A dolog kellemetlensége pusztán a tűszúrás, és hogy az első 1-2 napban a tű még keresi a helyét, de aztán beáll és együtt lehet vele élni. Én még mindig inkább ezt a kellemetlenséget választom, mint a szteroidos szemcseppeket, a nyálkahártya-gyilkos orrcseppeket és az antihisztaminokat. Nekem bevált és másnak is csak ajánlani tudom! Természetes és hatásos gyógymód. Nem is tudom, hogyan fogom meghálálni...."

Sz. Pné

" Sokkal jobb lett a sarkam. A jobb most egyáltalán nem fáj és a balt is csak egy kicsit érzem. Nagyon nagyon köszönöm, ez szinte hihetetlen a mai nap után!"

R. D.

"Anya, mikor megyünk a Nórihoz?" -kérdezi 1-2 köhögés után a 6 éves kislányom. Ez év júniusában lett elegem a felső légúti gyerekbetegségekből, illetve azok végeláthatatlan hosszig tartó kikezeléséből. Gyógyszerek, vitaminok, mindenféle kiegészítő szer....és pár hét után minden elölről kezdve. Amióta  a fülakupunktúra és a moxa csodás gyógyhatásait élvezzük, azóta minden megváltozott. Amikor Lili elkezd taknyosodni és köhögni, azonnal elkezdjük ezt a terápiát és nem futunk bele hosszas betegségbe, óvodába is jár folyamatosan. Olyan, mintha megerősödne  a kezeléstől.  Nóri, a kedvességed is sokat segít! Szóval, a doktor néni lecserélve Rád! Köszönjük!"

Dr. T. J.