Blog Archives

Régi sérelmek felszámolása

” Túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltozott az életem, amióta járok hozzád. A régi sérelmeim- ami miatt az új munkahelyi pozíciómat is félve tudtam betölteni – már  csak múlt időben léteznek, és hála Istennek nincsenek többé hatással az életemre. Az itt tanult technikákat mindennap alkalmazom, és nagyon hatékonynak találom őket. A környezetemben többen is észrevették, hogy sokkal jobb passzban vagyok. Nagyon jó szívvel ajánlottalak már több ismerősömnek is.”   (P. T. 40 éves)

Alvászavar és stressz

“Mindig nagyon szerettem aludni és el sem tudtam képzelni, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor nem tudom kipihenni magam, amikor nem lesz nyugodt az álmom és egész éjjel csak pörög az agyam. Több hónapos nem (pihentető) alvás után, amikor már éreztem magamon, hogy mennyire elfogytak a tartalékaim és egyre türelmetlenebb vagyok minden helyzetben, éreztem, hogy egyedül nem tudom megoldani a helyzetet. Ekkor jött a fülakupunktúrás kezelés és a beszélgetések. …már az első „bökések” hoztak változást! A tartós tűk nagyon beváltak, sokkal nyugodtabb lettem ÉS tudok aludni! Amióta járok hozzád, egyre energikusabb és nyugodtabb vagyok, sokkal jobban alszom, könnyebben kapcsolok ki. Nagyon köszönöm a sok kedves szót, az odafigyelést, hálás vagyok a segítségért, a sok jó változásért, hogy visszakaphatom a korábbi pörgős, energikus életem! Köszönöm!”

Sch. N.

Időskori depresszió

“Felnőtt gyermekeim biztatására fordultam Bárdi Nóra pszichológushoz; többszöri mozgásszervi műtétek utáni depressziós tüneteimmel. Már az első találkozás után békésebb, nyugodtabb lettem. A negyedik találkozás jelentős érzelmi, gondolati változást hozott. Folytatni szeretném az őszinte, gyógyító beszélgetéseket, gondolati terápiát és az akupunktúrát. Köszönöm!”

Fné K.L.

Rémálmok

“Hosszú hónapok óta tartó alvászavarral (mély, kusza álmokkal, a másnapra erősen kiható horrorisztikus álomképekkel) és az ezt követő kimerültséggel és feszültséggel küzdöttem. Már az első fülakupunktúrás kezelés után oldottabb és nyugodtabb voltam. Az éjjeleket kevésbé mélyen aludtam át, de sokkal pihentetőbb volt a hatás. 2-3 kezelés után az álmok szinte teljesen megszűntek, másnapi lenyomatuk halványabb, elengedésük gyorsabb lett. Az érzelmi kopogtatós módszer is nagyon jó “gyógymód” lesz más problémámra is, amit a hosszú évek alatt beidegződött rossz szokásom okoz. Nagyon köszönöm a segítséget!”

Cs. D.