Blog Archives

Felső légúti betegségek 6 éves kislánynál

“Anya, mikor megyünk a Nórihoz?” -kérdezi 1-2 köhögés után a 6 éves kislányom. Ez év júniusában lett elegem a felső légúti gyerekbetegségekből, illetve azok végeláthatatlan hosszig tartó kikezeléséből. Gyógyszerek, vitaminok, mindenféle kiegészítő szer….és pár hét után minden elölről kezdve. Amióta  a fülakupunktúra és a moxa csodás gyógyhatásait élvezzük, azóta minden megváltozott. Amikor Lili elkezd taknyosodni és köhögni, azonnal elkezdjük ezt a terápiát és nem futunk bele hosszas betegségbe, óvodába is jár folyamatosan. Olyan, mintha megerősödne  a kezeléstől.  Nóri, a kedvességed is sokat segít! Szóval, a doktor néni lecserélve Rád! Köszönjük!”

Dr. T. J.

 

Fájdalom megszűnik a sarokcsontokban (csonthártyagyulladás)

” Sokkal jobb lett a sarkam. A jobb most egyáltalán nem fáj és a balt is csak egy kicsit érzem. Nagyon nagyon köszönöm, ez szinte hihetetlen a mai nap után!”

R. D.

Parlagfű-allergia tünetmentesen, moxával

“Minden nyaram azzal  a rettegéssel telik, vajon melyik nap kezdődik a szokásos allergiás tüsszögő és szemkaparó rohamsorozat. Hiába  a böjt és a legjobb gyógyszerek; idén már semmi nem hatott. Ekkor hallottam róla, hogy moxázással és fülakupunktúrás kezeléssel esetleg csökkenthetők a tünetek. A kezelés első 1-2 hetében vajmi keveset javult a helyzet, aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, milyen sokan szenvednek körülöttem allergiás tünetektől; míg én csak élek, mint Marci Hevesen- teljesen tünetmentesen. A dolog kellemetlensége pusztán a tűszúrás, és hogy az első 1-2 napban a tű még keresi a helyét, de aztán beáll és együtt lehet vele élni. Én még mindig inkább ezt a kellemetlenséget választom, mint a szteroidos szemcseppeket, a nyálkahártya-gyilkos orrcseppeket és az antihisztaminokat. Nekem bevált és másnak is csak ajánlani tudom! Természetes és hatásos gyógymód. Nem is tudom, hogyan fogom meghálálni….”

Sz. Pné

Éjszakai bepisilés 7 éves kisfiúnál

“Mi a 7 éves fiam éjszakai bepisilése miatt fordultunk Bárdi Nórához. Nem vártunk csodát (sok helyen voltunk a problémánkkal), de azt hiszem ő azt tett velünk :-)! Szedtünk már gyógyszert, kaptunk orrsprayt, de minden csak addig hatott, amíg használtuk. Nóra az elmondásaink alapján és az állapotfelmérés után hamar kiderítette a baj okát, aminek nagyon örültem, mert eddig csak általánosan mondták, hogy mi okozhatja ezt. Majd a fülakupunktúra , moxázás és étrendváltozás meghozta az eredményt, és egyre több a száraz éjszakánk :-)! Nagyon köszönjük a személyességét és a sok-sok ránk szánt időt!”

Sz. Lné

Hiperaktív 7 éves kisfiú

“Mi a hiperaktív kisfiúnk alternatív kezelése miatt fordultunk Bárdi Nóra pszichológushoz. Az alábbiakat tapasztaltuk: nagyon barátságos a légkör, nyitottsággal fordul minden probléma felé. Célirányos kérdésekkel, gyorsan és hatékonyan felméri a helyzetet és bőségesen hagy időt elmondani a helyzettel kapcsolatos információkat. Sosem éreztük, hogy futószalagon kezelné a klienseket, pedig mindig voltak előttünk-utánunk is. A fülakupunktúra mint terápiás módszer gyorsan, hatékonyan segített, a fiúnk sokkal nyugodtabb lett a kezelés hatására. Úgy gondolom, hogy ez valóban segítő tevékenység; és helyzetbe is hozza a klienst, hogy lelkileg, szellemileg és testileg valóban összhangban legyen, és könnyebb legyen az élete. Köszönjük szépen!”

K.L.

Jobb alvás és több energia

Kedves Nóri! A fülakupunktúrás kezeléseket követően határozottan jobban érzem magam. Már háromszor voltam nálad, s mindannyiszor épp betegség előtt álltam, amit mindegyik alkalommal megállított. Azóta jobban alszom, nem pörög annyit az agyam, könnyebben pihenek. Energiával is jobban el vagyok látva. Nekem tehát nagyon bejött, főleg a tartós tűk, amiket két nap után már észre sem vesz az ember, hogy szépen teszik a dolgukat a fülben.köszönöm szépen!!! Nekem ez a rég óta tartó alvás és erőnléti problémám látszik megoldódni!”

(SZ.K. 35 éves)

Antidepresszáns helyett

„20 éve folyamatosan szedtem antidepresszánst; amit végre abba tudtam hagyni. 2 hónap szünet után már éreztem magamon újra a tüneteket, elsősorban az ingerlékenységet, hogy a robbanás szélén állok. Ekkor kaptam fülakupunktúrás kezelést; ami csodálatosan hatott; a környezetem is észrevette a pozitív változást. Sokkal jobban tűröm a stresszhelyzeteket, amiben a határidős munkáim miatt folyamatosan részem van. Azóta is antidepresszáns nélkül sikerül tartanom a kiegyensúlyozott lelkiállapotom. Hálás köszönettel: Dr. B.P. 65 éves”

Fülzúgás megszűnése

„Kb. fél éve tapasztaltam a fülemben levő zúgást. Egy időben zajlott egy felső légúti fertőzés, azt gondoltam a két dolog összefügg. A fül –orr-gégész megvizsgált a több hete tartó rekedt hang miatt megtükrözött, és antibiotikum szedését javasolta. A zúgás nem szűnt meg, egyre kellemetlenebb lett, mintha egy „transzformátor” súgna-zúgna folyamatosan a fülemben. Az első vizsgálat egy hallásvizsgálat volt, ahol nem állapítottak meg hallásromlást, az értékek normál tartományban voltak. Az ünnepek miatt eltolódott a további vizsgálódás, ellenben történt 2 alkalommal fülakupunktúrás kezelés. A második után, miután a terapeuta kiszedte a tűket, csend lett. Megszűnt a fülzúgásom!!!! Köszönöm! Nagyon boldog vagyok!” 

(SZ. V. 62 éves)

Gyomorfájás

„Kedves Nóri!

Sosem gondoltam, hogy amikor azt mondtad, majd “megbököm a füled” megoldja egy csapásra a problémámat. Régóta küszködöm a gyomrommal, vagy/és epémmel, ami abban nyilvánult meg, hogy bizonyos ételeket nehezen és fájdalmasan tudtam megemészteni. Amikor a nagy kedvencem, a  paradicsom is beállt e sorba, nem tudtam tétlenül nézni. Főként, hogy azt már gyakorlatilag be sem vette a gyomrom, legalábbis hosszú távra nem…de ezt nem részletezem most. A lényeg, hogy, miután megbökted a gyomor és epehólyag pontokat a fülemben, néhány nap után teszteltem minden kritikus ételt. Működik, működik, működik! Nagyon hálás vagyok érte, ezer köszönet Neked!”

(Dr. T.J. 36 éves)

Szabadulás a fájdalomtól

„A jobb lábamban iszonyatos fájdalom volt egészen a bokámtól a csípőmig. Miután a tűket a fülembe tették a második napon megszűntek ezek a borzalmas fájdalmak. Köszönet érte!”

(G.Iné  65 éves)