Blog Archives

Kistesó érkezik :-)

“Szia Nóri! Ne haragudj, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem mertem korábban… :-). Viszont most már nyugodtan, és végtelenül boldogan merem leírni, hogy 13 hetes kismama vagyok. Minden rendben van, egy baba sikeresen megfogant. Szépen fejlődik, a mai genetikai ultrahang és teszt is minden rendben talált :-). Nagyon- nagyon köszönöm a segítségedet, nagyon sokat jelentett :-)…..”  (K. T.)

4 év után spontán baba!

“Kedves Nóri!

Azért írok, mert tegnap pozitív lett a terhességi tesztem!! Nagyon sokat segítettek a tanácsaid, de a legnagyobb igényem, úgy érzem, hogy az EFT technikára volt. Azt hiszem, hogy a gyermekvállalással kapcsolatos félelmeim miatt blokkoltam le a megtermékenyülést, de amióta feloldottam ezeket, azóta már nem görcsöltem annyit a gyerek-témán. Sokkal felszabadultabb lettem, és úgy éreztem már, hogy gyerek nélkül is lehetek boldog. Ezen a ponton maradt el a menstruációm! Nagyon boldog vagyok, még most is alig hiszem el…..Köszönöm a sok segítséget!”

(F.A.)

Végre sikerült!!!

“Kedves Nóri!
Szeretném megosztani veled a nagy örömünket! Pont egy hete közölték velünk a jó hírt,hogy kismama vagyok.Hétfőn volt az első ultrahang,ahol már lehetett látni a petezsákot is.Egy hét múlva pedig már szívhang is lesz ha az égiek is úgy akarják :-)
Köszönöm amit értünk tettél,nélküled biztos nem itt tartanánk!

Végre sikerült a 6. lombik!!!

“3 és fél éve szeretnénk kisbabát. Mindig is nagy családra vágytunk a férjemmel, a gyermekvállalás számunkra annyira természetes és magától értetődő vágy volt, nem tudtuk elképzelni, elfogadni, hogy az élet eme csodája ne adasson meg nekünk.Fél év sikertelen próbálkozás után elmentünk kivizsgálásra, melynek eredményei alapján az orvosok lombikprogramot javasoltak.

3 év után végre pozitív a teszt!!

“Kedves Nóra ! 

Ahogy megígértem jelentkezem. 
Február 29-én megtörtént a lombik babák beültetése.
A punctio során 16 petesejtet nyertek, ebből 13 megtermékenyült és mind a 13 osztódott is és beültetésre alkalmas lett. 2 picurkát kaptam vissza, 8at lefagyasztattunk és 3at felajánlottunk adományozásra. 
Ma volt  a vérvételem, 2800!!! a HCG szintem. :-) Pénteken megyek ultrahangra akkor többet fogok tudni. De már most nagyon örülök. Remélem így is marad és egy egészséges ikerpár anyukája lehetek hamarosan…
Köszönöm a sok segítséget.” (E. P.)

Minden rendben…mégsem sikerült a baba, mostanáig!

“Szia Nóri!

Nagyon boldogok vagyunk, ma reggel az ultrahangos vizsgálaton végre hallhattuk a Baba szívverését! :) :)

Szeretném megköszönni Neked a sok jótanácsot, amivel mind testileg, mind pedig lelkileg segítettél, hogy sikerüljön teherbe esnem. :)

Amit tudtam igyekeztem a javasolt étrendből beépíteni a mindennapokba. Igyekszem figyelni arra is, hogy nyugodt legyek és ellazult.

Az 5. inszemináció után végre sikerült!

“Kedves Nóri!

Először is boldog új évet kívánok Neked! A mi boldog 2016-unkról a kezemben tartott pozitív terhességi teszt és egy – még fiatal – 8 hetes terhesség kellően gondoskodott, óriási az öröm, boldogság! :)))

Ezúton is hálával, köszönettel tartozunk Neked!

Szeretném röviden megosztani hölgytársaimmal, a problémákkal küzdő pároknak, hihetetlen sikertörténetemet:

Természetes úton fogant baba; 3 sikertelen inszemináció után

“A neten olvastam Nóráról, hogy hasonló cipőben járt, mint én…gondoltam, hogy nekem is tud majd segíteni, és így is lett. Nyugtató mondatai, gondolatai már az első alkalommal helyretettek.  Az első alkalom után volt egy mondata, ami annyira megnyugtató és biztató volt számomra, hogy hazafelé végig erre gondoltam. A mondat az volt, hogy ő nem látja akadályát annak, hogy nekünk természetes úton gyerekünk legyen. Nagyon nehéz éveken, és 3 sikertelen inszemináción vagyunk túl. El sem hiszem, hogy természetes úton fogant a babánk!!! Az EFT-technika is nagyon hasznos volt, nem ugyanaz az ember vagyok, aki először belépett a rendelő ajtaján. Köszönöm, hogy visszaadtad a reményt!”

(B. K.)

6 év, 3 lombik után pozitív teszt

” Termékenységi tanácsadásra jöttem Nórához, 6 év sikertelen várakozás, és 3 lombik után. Már az első alkalommal nagyon jól éreztem magam nála. Tudván, hogy hasonló cipőben jártunk, akármit mondtam, láttam rajta, hogy nem csak “feldolgozza”, hanem át is érzi. A szemében nem csak egy betegség voltam, amit el kell tüntetni, hanem egy egyedi ember, egyedi problémákkal és egyedi megoldásmódot igényelve. Ezt maximálisan meg is kaptam, a további alkalmak során is. A javaslatait meg tudtam vitatni vele, tényleg azt választottuk ki, ami nekem úgy érzem lelkileg is elfogadható. Ami nem illett az én saját ideológiámba, elvetettük, és ő ezt elfogadta és másikat ajánlott helyette, támogatott. Jelenleg boldog kismamaként búcsúzom. Köszönök szépen mindent!!!!”

B. A.