Az 5. inszemináció után végre sikerült!

“Kedves Nóri!

Először is boldog új évet kívánok Neked! A mi boldog 2016-unkról a kezemben tartott pozitív terhességi teszt és egy – még fiatal – 8 hetes terhesség kellően gondoskodott, óriási az öröm, boldogság! :)))

Ezúton is hálával, köszönettel tartozunk Neked!

Szeretném röviden megosztani hölgytársaimmal, a problémákkal küzdő pároknak, hihetetlen sikertörténetemet:

Ismerős ajánlása révén kerültem november közepén Nórához, miután közel 1,5 év sikertelen próbálkozás, számtalan vizsgálat után, – mely szerint mindkettőnknél minden a lehető legnagyobb rendben! – mégse sikerült a teherbeesés.

Egy alkalommal voltam nálad. Állapotfelmérést és számos, hasznos otthoni praktikát, életmódbeli változtatást kaptam a konzultáción. Ami nagyon kellemes, baráti beszélgetés volt, nem valami rideg, kikérdezős, személytelen terápia!
Talán az sem véletlen, hogy inszemináció előtt kb. 10 nappal találkoztunk.
A tőled tanult ricinusolajos pakolás és masszázst már aznap elkezdtem alkalmazni, napi egyszer, egészen az ovuláció napjáig.
Ez a masszázs egyszerű, könnyen elsajátítható, néhány mozdulatsorból áll és igen pihentető, relaxáló volt számomra. Egyik kedvenc előadóm Seal lágy, romantikus dallamaira végeztem minden délután a masszázst. Megtette a hatását! :-)
Inszemináció napjától pedig, a szintén Nóritól hallott, javasolt méhpempős kúrát kezdtem el. Számos alternatívát kaptam tőle kiegészítő természetes orvosságokra, s én valamiért a 100% eredeti életelixír mellett voksoltam. Minden nap reggel éhgyomorra szedtem, az amúgy cseppet sem finom nedűt. :-)
14 nap múlva pedig életemben először két csíkos, euforikus boldogságot élhettünk át, mert bizony terhes lettem!!!!
Párommal nagyon hálásak vagyunk, hogy Rád találtunk és hogy tanácsaidat megfogadtuk!
Visszaadtad a reményt és a hitünket, köszönjük Neked!”

(Sz.K.)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*