Végre sikerült a 6. lombik!!!

“3 és fél éve szeretnénk kisbabát. Mindig is nagy családra vágytunk a férjemmel, a gyermekvállalás számunkra annyira természetes és magától értetődő vágy volt, nem tudtuk elképzelni, elfogadni, hogy az élet eme csodája ne adasson meg nekünk.Fél év sikertelen próbálkozás után elmentünk kivizsgálásra, melynek eredményei alapján az orvosok lombikprogramot javasoltak.

Belefogtunk hát, de az eredmény a sok (mindkét punkció alkalmával 9-9) szépen megtermékenyülő petesejt ellenére sem jött. Az 5. lombikunkra készültünk, mikor a beültetés előtti utolsó vérvételre várakozván a férjem kezembe nyomta a Hello Baby magazinnak azt a számát, amiben a hőmérőzés fontosságáról írtál. Rögtön fel is mentem a honlapodra, majd miután elolvastam a te személyes történetedet, eldöntöttem, hogy ha a következő embrio transzfer is sikertelen lesz, akkor az első dolgom lesz, hogy kérek tőled egy időpontot.
Így is lett. Miután kibőgtem magam az 5. kudarc után, még hazafelé az autóból felhívtalak időpont egyeztetésre. Számomra Te egy nagyon hiteles ember voltál és őszinte bizalommal álltam hozzád az első találkozástól kezdve. Volt 1,5 hónapunk arra, hogy felkészüljünk a következő beültetésre. Mindenre nyitott voltam és maximálisan bíztam a szakértelmedben.
Tanácsot adtál a táplálkozással és vitaminokkal kapcsolatosan, elkezdtem alkalmazni a javasolt ricinusolajos méhpakolást és masszázst, akupunktúrás tűkkel kezeltél és megtanítottad, hogy a megfelelő pontokat otthon magam is tudom masszírozni. Moxázással  fokoztuk a vérkeringést, stresszt oldottunk, relaxáltunk mély hipnózisban, felszínre hoztunk régi fájó dolgokat, hogy aztán elengedjük őket. És vigyáztam, hogy soha ne hűljön ki a lábam! :)
A megadott vérvételi időpont előtti 3. nap kezemben tartottam életem első halvány csíkos, pozitív terhességi tesztjét! :) Ezután még kettőt csináltam a következő napokban és a csík még mindig ott volt! Elkezdtünk reménykedni, de persze nem mertük beleélni magunkat a 4 nappal ezelőtti vérvételig. És az eredmény 1035-ös HCG! :) Sokszor elképzeltük már a pillanatot, mikor közlik velünk,hogy babát várok, de ezt a fantasztikus érzést nem lehet leírni! Zokogtunk a boldogságtól! Nagyon köszönjük neked, hogy hozzásegítettél bennünket ehhez!
G. B. és G.G. a legboldogabb pár  a Földön”)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*